Skip to content

SummerviBes Springbreak!

Van 1 tot en met 8 mei is er weer een nieuwe editie van SummerviBes onder de naam Springbreak Breda. Ook deze keer met veel leuke activiteiten voor jeugd en jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Het programma bestaat uit sport en bewegen, waaronder het populaire suppen. Maar ook is er veel aanbod om creatief bezig te zijn, zoals een workshop graffiti. De activiteiten vinden zowel stadsbreed als in de wijk plaats. Het programma is samengesteld met de maatschappelijke partners Breda Actief, Grote Broer Grote Zus, Nieuwe Veste en Surplus.

https://verrasjezelf.nieuweveste.nl/summervibes/

klik op de link voor het programma en aanmelden.

Fijne vakantie gewenst !

Andere berichten

The Leader in Me!

Afgelopen schooljaar hebben we gezocht naar een ‘kapstok’ voor een schoolbrede (samen met Kober) aanpak rondom sociaal-emotionele ontwikkeling van alle
Lees verder

Halloweenoptocht

Op zaterdag 30 oktober is de gezelligste griezeltocht rondom De Werft er weer! Houd je van een super spannende wandeling
Lees verder