Skip to content

Subsidie Prins Bernhard Cultuurfonds

In het kader van de vergroening en ontwikkeling van het schoolplein en de directe schoolomgeving hebben we goed nieuws. We hebben op basis van ons voorbereidende plan een subsidie van €10.000,- toegekend gekregen. Een mooie eerste stap om de plannen verder uit te werken en te komen tot een concreet plan. Een eerst stap na de zomervakantie is dat allee leerlingen hun ideale schoolplein gaan ontwerpen. Met alle ideeën gaat een vertegenwoordiging van leerlingen naar een overleg met alle betrokkenen om de wensen op tafel te leggen. Dit nemen de ontwerpers van Green & So en van de Gemeente Breda mee in de echte tekeningen. Natuurlijk zullen we ook nog extra budget willen ophalen met bijvoorbeeld een sponsorloop speciaal voor het plein en misschien ook wel iets van crowdfunding. Leuk, spannend en uitdagend! Het wordt hoe dan ook een heel mooi plein met een groene omgeving.

Andere berichten

Schrijfles op tafel ?!

Met heel speciale potloden ging groep 4 helemaal los. Het alfabet en allerlei andere mooie tekeningen maakten de tafels een
Lees verder

The Leader in Me gaat van start

Na veel voorbereiding en studiedagen met het team, kunnen we eindelijk samen met de kinderen aan de slag met The
Lees verder