Skip to content

Gezellige optochten Werftknetters

Met onze carnavalsgroep C.V. De Werftknetters hebben we op zaterdag 10 februari en dinsdag 13 februari supermooie prijzen behaald met ons Afval Recycle station.

Daarmee hebben we in onze eigen wijk op zaterdag meegelopen in het verrassend zonnige Giegeldonk. We behaalden bij de scholen de eerste prijs voor groepen 5 t/m 8, de 2e prijs voor groepen 1 t/m 4 en de wisselbeker voor het best uitbeelden van het thema!

Op dinsdag hebben we meegelopen met de Brakkensliert in de binnenstad van Breda en behaalden we de 1e prijs bij de grote groepen!

Wij zijn vanzelfsprekend supertrots op alle enthousiaste kinderen en ouders, die er beide dagen echt een topfeestje van hebben gemaakt! We hebben in sneltreinvaart ( we zijn immers pas op 9 januari gestart met het knutselen en bouwen) echt ontzettend leuke creaties gemaakt, welke door de jury werden beloond met deze mooie prijzen.

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen….ontzettend bedankt!!! Met een speciale dank aan onze reuze gezellige en enthousiaste werkgroep! Wij zijn de komende dagen nog wel even in de wolken!

Met de leutige groeten namens alle supertrotse Werftknetters!

Klik op deze link voor een artikel in het Haagse Beemden Nieuws

Andere berichten

Expeditie INOS

Met de eisen die INOS aan MHB-onderwijs stelt streven we ernaar om elke leerling binnen de eigen schoolomgeving een passend
Lees verder

Ouder en jeugd steunpunt RSV Breda

Voor passend onderwijs is een goede samenwerking tussen leerling, ouder(s) en school heel belangrijk. Het helpt jou als ouder en/of
Lees verder