Skip to content

Expeditie INOS

Met de eisen die INOS aan MHB-onderwijs stelt streven we ernaar om elke leerling binnen de eigen schoolomgeving een passend aanbod te bieden. In geval van een zwaardere ondersteuningsvraag kan een beroep worden gedaan op het aanvullende programma Expeditie INOS. 

Programma  Het programma Expeditie INOS is exclusief beschikbaar voor MHB-leerlingen met een aanvullende ondersteuningsvraag. Dit aanvullende aanbod stelt MHB-leerlingen in staat om een klassikaal, maar tegelijkertijd ook op maat gemaakt leertraject te volgen in een omgeving waar ze zich begrepen voelen en de sociale en emotionele ondersteuning krijgen die essentieel is voor hun welzijn. Het is een plek waar deze leerlingen, in aanvulling op de extra ondersteuning op school, de gespecialiseerde begeleiding en onderwijskansen krijgen die ze nodig hebben om optimaal te groeien en te leren. 

Contact Heeft u een vraag over Expeditie INOS of het MHB-aanbod binnen INOS? Neem dan contact op met de leerkracht, intern begeleider of de leiding van de school van uw kind. 

Andere berichten

Gezellige optochten Werftknetters

Met onze carnavalsgroep C.V. De Werftknetters hebben we op zaterdag 10 februari en dinsdag 13 februari supermooie prijzen behaald met
Lees verder

Ouder en jeugd steunpunt RSV Breda

Voor passend onderwijs is een goede samenwerking tussen leerling, ouder(s) en school heel belangrijk. Het helpt jou als ouder en/of
Lees verder